Topp 5: Veckans mest populära hopphästar

På Hippson Market finns just nu över 2 200 aktiva annonser. I veckans "topp fem" listar vi de mest populära hopphästarna på sajten – där återfinns både yngre förmågor och riktigt rutinerade läromästare. 


1
. Den mest visade hopphästen just nu är en sjuårig valack som har tävlat upp till 1,25-hoppning med placeringar. Han är otittig på hinder och ger sin ryttare gott självförtroende. 
Till annonsen


2. På andra plats hittar vi en trevlig valack som har tävlat sparsamt upp till 1,20. Han är arbetsvillig och en rolig häst att rida varje dag. 
Till annonsen 


3. Åttaårigt sto e. Last Liberty – Levantos II som har tävlat upp till 1,40. Hon hoppar i alla lägen och passar den ryttare som vill utvecklas och klättra i klasserna. 
Till annonsen 


4. Första ponnyn hittar vi på listans fjärde plats. Douglas är en D-ponny som har tagit sin nuvarande ryttare från Lätt C till SM-nivå på ett och ett halvt år. Han har mängder av vinster och placeringar upp till medelsvår nivå. 
Till annonsen 


5. På femte plats placerar sig Highlander. Han är en trevlig KWPN-valack som är mycket lätthanterad och hoppar med god teknik. 
Till annonsen