Topp 5: Veckans mest visade hästannonser

Det verkar ha varit hopphästarnas vecka på Hippson Market, då tre av de mest visade annonserna är hoppinriktade. På topplistan finns bland annat en hingst som har tävlats av Rolf-Göran Bengtsson, samt ett välstammat sto.

1. På ohotad förstaplats hittar vi en enormt välutbildad hingst, som tidigare har tävlats av ingen mindre än Rolf-Göran Bengtsson. Secreto LS La Silla är en riktig fighter som alltid ställer upp, han har tagit alla sina ryttare högt upp i klasserna. Säljes nu som läromästare på 1,20-nivå. 
Till annonsen 

2. På andra plats kommer ett välstammat sto som har vinster och placeringar upp till 1,30-hoppning. Hon är en frisk och sund häst som passar den ryttare som vill synas på tävlingsbanan. 
Till annonsen

3. Balla Bums är en välutbildad valack med placeringar upp till 1,40-klasser. De senaste åren har han gått som läromästare på 1,20- och 1,30-nivå. Det är en hoppglad individ som alltid ställer upp för sin ryttare. Skulle enligt säljaren passa utmärkt som junior- eller young rider-häst. 
Till annonsen

4. Bob är en positiv, sjuårig valack som är en gentleman i alla lägen. Han har precis påbörjat sin hoppkarriär, men skulle passa lika bra för terräng eller dressyr. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en åttaårig valack som behöver kontinuerlig träning för att fungera som ridhäst. Han hoppar bra, rör sig trevligt och har även skuttat små terränghinder. Hästen är låg i rang och fungerar väl i flock. 
Till annonsen