Topp fem: Veckans mest lästa hästannonser

I listan över de mest lästa annonserna på Hippson Market denna vecka finns bland annat en snäll valack som söker en ny bästa kompis, en lovande tävlingsponny och ett trevligt paintsto.

1. Veckans mest visade annons handlar om en snäll valack som söker en ny bästa kompis. Han tränas regelbundet i både hoppning och dressyr och enligt säljaren kan man göra "allt" med honom. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en treårig blivande tävlingskompis, som är välhanterad och snäll. Han är under inridning och säljs av uppfödaren. 
Till annonsen

3. Den här svenskfödda valacken är e. Cobra – Irco Marco och har tävlat upp till 1,30-hoppning. Han är en rolig tävlingskompis som alltid försöker göra sitt bästa. 
Till annonsen

4. Detta trevliga paintsto med egen motor vill gärna bo på lösdrift. Hon är en snäll häst som behöver aktiveras för att må bra, stoet ska vara bussigt att rida ut både själv och med sällskap. 
Till annonsen

5. En välutbildad läromästare som alltid gör sitt bästa återfinns på plats fem. Han har mycket energi, är trafiksäker och kan ridas av alla. Valacken skulle enligt säljaren passa perfekt för en junior eller young rider som vill ut och tävla.
Till annonsen