Toppa 2018: Specialnummer för att få ut ännu mer av din träning och hästhållning

Årets första Hippson-tidning kommer att vara ett specialnummer, med fokus på träning och mål för 2018. Bland annat kommer det att finnas mallar för nulägesanalys och målplanering – till stöd för att maximera din ridning och hästhållning. Just nu kan du bli prenumerant för hela 2018 för endast 296 kronor!

Det roligaste vi på Hippson vet är att förmedla kunskap och inspiration, som leder till bättre ridning och hästhållning. Det är därför extra roligt att i årets första nummer av kunskapsmagasinet kunna ta fasta på just detta. Stora delar av tidningen ägnas nämligen åt övningar och tips från experter som ska hjälpa dig att kunna få ut max av din träning. Samtidigt som du säkerställer att din häst mår så bra som möjligt.
  
Nummer 1 2018 kommer bland annat att innehålla dressyrdomarens tips för att maximera poängen, övningar och tips från Cornelia Rylén för att hoppa felfritt och veterinärens förslag till hälsoplan. Dessutom har vi tagit fram mallar du kan klippa ut och fylla i, för tydliga och konkreta mål du sedan kan följa upp under året.
  
En som verkligen kan det här med planering är strategen bakom EM-guldet, Lisen Bratt Fredricson. Därför har vi varit på Grevlunda och pratat med just henne.