Transportvecka på Hippson – ta chansen att lägga ut din annons

Nu är det dags för en ny temavecka här på Hippson. Denna gång är det transporter som står på programmet. I de flesta artiklar här på Hippson.se kommer det därför, under hela vecka 47, att finnas tips om hästtransporter som är till salu i sidfoten.

En av de mest populära kategorierna på Hippson Market är transporter. Det finns ett ständig flöde på sajten av nya hästtransporter och lastbilar från både privatpersoner och företag. Många av annonserna som läggs ut försvinner fort, vilket så klart betyder att transporten har hittat en ny ägare.  
  
Under hela vecka 47 kommer transporter från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så har du en transport du hade tänkt sälja är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market, både som privatperson och som företag. För företag finns det även premiumfunktioner att tillgå som ger annonserna ännu mer synlighet. 
  
På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

TRANSPORT-VECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa hästtransport på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Transporter | Alla".
Samtliga transporter hittar du HÄR

Har du en egen transport att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons under kategorin "Transporter" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se