Trevliga unghästar på veckans Market-lista

I veckans lista från Hippson Market tipsar vi om fem lovande unghästar. Här finns framtidsämnen inom både dressyr, hoppning och fälttävlan.  

1. På första plats finns fälttävlansvalacken Monixus, född 2012. Snäll och trevlig i all ridning och hantering. Har debuterat H-100 felfritt på hinder i terrängen, placerad i H-90. Väldigt bra terränghäst som är modig på hinder.
Till annonsen

2. På plats nummer två hittar vi en vacker PRE-valack, född 2013. Han har stor arbetsvilja och mycket energi. En mysig och trevlig häst som är grundutbildad inom dressyr samt gör fina öppnor, skänkelvikningar och förvänd galopp. 
Till annonsen

3. På tredje plats finns "Franz", som är född 2016 e. Zuidenwind – Don Romantic – Blue Hors Hertug. Han är en mycket lätthanterlig kille med ett lugnt stabilt temperament. Har tre jämna mjuka gångarter, är lättriden, bär sig bra och är positiv till arbete. 
Till annonsen

4. På plats nummer fyra hittar vi ett sto född 2016, som är lovande för hoppning eller fälttävlan, e. Coventry (Connor – Conthender) u. Midnight Moonlight** (Bahamian Bounty – Petong). Välhanterad och grundutbildad med trevligt temperament. 
Till annonsen

5. På femte plats finns det vackra stoet Almira, född 2018 e. Gamelus R – Lucky Light. Klok och modig. 
Till annonsen