Trevligt gotlandsruss söker egen familj

Veckans lista från Hippson Market toppas av ett gulligt gotlandsruss tätt följd av en 17-årig läromästare som vill lämna den stora tävlingsbanan bakom sig. Andra hästar på listan är en välriden FEI-ponny, en schysst hobbyhäst samt en pratglad åring. 

1. Högst upp på listan kommer Bellan. Hon är ett trevligt gotlandsruss som är snäll och säker att både rida och köra. Bor för närvarande på ridskola, men trivs inte och vill hitta en egen familj. Går bra med andra hästar och är trafiksäker.
Till annonsen

2. På andra plats kommer en 17-årig valack e. Last Liberty – Irco Marco som tidigare tävlat upp till 1,40-hoppning men som nu vill vara läromästare på en lägre nivå. Han har deltagit i Falsterbo två gånger, är välutbildad och otroligt snäll. 
Till annonsen

3. Balanga är en trevlig allroundhäst som lämpar sig väl för lätta klasser i dressyr och hoppning. Hon är snäll att hantera samt rids ut själv och med sällskap. Skulle passa bra för verksamhet eller som säker hobbyhäst. 
Till annonsen

4. My är en nyfiken och pratglad åring som nu söker nytt hem. Hon är en korsning mellan ardenner och halvblod, är kontinuerligt verkad och säljs av uppfödaren på Öland. 
Till annonsen

5. Gulliver är en välriden ponny (kategori C) som tävlat framgångsrikt upp till nationell dressyr. Han har deltagit på tre SM och har flera vinster och placeringar i FEI-dressyr. Perfekt ponny för dig som vill ut och tävla. 
Till annonsen