Två hästjobb på veckans lista

Bland de fem mest visade annonserna på Hippson Market finns det två hästrelaterade jobb. Ett som barnflicka hos teamet på Grevlunda samt ett som stallpersonal och hästskötare hos familjen Hammarström. 

1. Högst upp på listan hittar vi en sexårig oldenburgvalack e. Sezuan – Bourbon 947 med stora gångarter och härligt temperament. Han är en cool och orädd häst som är uppvuxen på lösdrift och säljes av uppfödaren. Inriden men inte utbildad. 
Till annonsen 


2. På andra plats kommer ett jobb som barnflicka/kontorist hos teamet på Grevlunda. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om barnen, köra/hämta från olika aktiviteter samt jobba från kontoret. De efterlyser en barnkär person med viss erfarenhet av datorer och skrivprogram. 
Till annonsen

3. Candy Mann är en trevlig valack e. Cassini II – Cantus som med tidigare ryttare tävlat upp till 1,30-hoppning och med nuvarande ryttare tävlar han 1,20-hoppning. Han är välutbildad och fin att rida samt väldigt lättsam i all hantering. 
Till annonsen

4. Ytterligare ett jobb har hittat in på listan. Denna gången gäller det ett jobb som stallpersonal och hästskötare hos familjen Hammarström i Skåne. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga stallsysslor, ta hand om hästarna samt eventuellt motionsridning och tömkörning. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer ett trevligt allroundsto som älskar ett pass på ridbanan lika mycket som en tur i skogen. Hon hoppar gärna, har haft ett föl och säljes till dig som vill ha en rolig hobbyhäst. 
Till annonsen