Unghästveckor på Hippson – hitta din drömhäst!

I samband med SWB Equestrian Weeks kommer vi att lyfta fram unghästar från Hippson Market lite extra. Först ut är de unga dressyrhästarna.

På Hippson Market finns det nästan 100 föl och unghästar med inriktning mot dressyr till salu. Under vecka 39 kommer de att få lite extra uppmärksamhet även här på Hippson.se. Vi kommer att skicka ut nyhetsbrev med ett urval av unghästar och i så gott som alla artiklar på Hippson.se kommer de senaste unghäst-annonserna att bäddas in.
  
Under vecka 36 är det dags för hopphästarna att få en dos av samma uppmärksamhet. Så har du själv en unghäst du funderar på att sälja är det en bra idé att utnyttja den extra synligheten annonserna just nu får och skapa en annons. Att lägga in en annons är jätteenkelt och fungerar lika bra från mobilen som från en dator.
    
Alla annonser på Hippson Market granskas manuellt innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

UNGHÄSTVECKA PÅ HIPPSON!
Hitta din nästa dressyrstjärna på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin:
"Hästar | Dressyr | < 7 år".
Samtliga unghästar hittar du HÄR

Har du en egen häst att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du använder en mobil eller en dator. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger extra trygghet.
 
Publicerar du en annons under kategorin "Hästar | Dressyr" och hästen är sju år eller yngre visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se