Utrusta dig rätt med den perfekta stöveln

Det råder ingen tvekan om att ridning kräver passande stövlar! Därför är ridstövlarna från Tonics perfekta då de är bekväma och funktionella men också sportiga och eleganta, samt hantverksmässigt tillverkade. Nu är de även tillgängliga i färgen "Trendy Brown".


Ridstöveln från Tonics heter Jupiter, här i brunt läder.

Ridstöveln Jupiter är en av Schockemöhle Sports absoluta bästsäljare. Den här modellen kombinerar innovativa detaljer, som en anatomiskt formad dragkedja på sidan, med en övertygande look och perfekt passform. Med en förstklassig yttersula och en formgjuten innersula ger ridstövlarna maximalt stöd.
Ytterligare stabilitet säkerställs med halksäkert skinn på insidan, så att du alltid kan känna dig trygg i sadeln. Innerfodret är tillverkat i mjukt kalvskinn och den integrerade fotledsdämpningen förbättrar komforten ytterligare.
Sist men inte minst har stövlarna också en elegant kontur med "slim fit", som görs möjlig med elastiska inlägg. Jupiter – som även finns i fägen Fancy Brown – är helt enkelt galaktiskt bra!

 
De nya ridstövlarna är av modellen Spectrum, här i svart läder.

Mjukt skinn och elegant design
De nya ridstövlarna Spectrum lämnar inget ytterligare att önska! De här ridstövlarna är tillverkade i förstklassigt, mjukt skinn och har en sportig och elegant design. Det gör dem till det självklara valet – oavsett om du använder dem när du tränar eller på tävling. Ett skavskydd på utsidan gör stövlarna extra slitstarka.

Detaljer för hög komfort
Komforten prioriteras högst i Spectrum-stövlarna: En robust bakre dragkedja, med ytterligare skydd av anatomiskt formade flikar, gör det mycket enkelt att ta på och av dem. Det mjuka kalvskinnsfodret, vaddering vid fotleden och den ventilerade textilfodringen runt foten gör att du nog aldrig kommer att vilja ta av dig de här stövlarna. Och den formgjutna innersulan och yttersulan av högsta kvalitet garanterar att du sitter säkert i sadeln och står stabilt på marken med Spectrum.
Utöver det hjälper det robusta och halkfria skinnet på insidan dig att få en stabilare och tystare benposition i sadeln. Så dra på dig dina stövlar från Tonics, hoppa upp i sadeln och njut av komforten!


Spectrum i svart skinn, med den formgjutna sulan som skapar extra komfort.