Utrustningsvecka på Hippson – rensa i stallgömmorna!

Denna vecka är det extra fokus på utrusning på Hippson. Du kommer därför att hitta de senaste utrustningsannonserna från Hippson Market i artiklar här på Hippson.se. Utnyttja den extra synligheten du med, för visst har du något du inte använder längre som har blivit liggande? 

Det är stor omsättning på utrustningsannonserna på Hippson Market. Det är ett ständig flöde av täcken, ridstövlar, sadlar och mycket mer från både privatpersoner och företag. Många av annonserna som läggs ut försvinner fort, vilket så klart betyder att prylen har hittat en ny ägare. Vi brukar säga att det är tre vinnare varje gång något säljs – säljaren får en slant för något den inte längre använder, köparen kommer över en nödvändig produkt till ett bra pris och sist men inte minst så belastas inte miljön eftersom ingen nytillverkning har skett. 
   
Under hela veckan kommer alla typer av utrustningsannonser från Hippson Market att lyftas fram även på Hippson.se. Så har du något du inte behöver längre är det ett utmärkt läge att utnyttja den extra synlighet detta kommer att ge genom att själv lägga in en annons. Givetvis är det som vanligt helt gratis att annonsera på Hippson Market, både som privatperson och som företag. För företag finns det även premiumfunktioner att tillgå som ger annonserna ännu mer synlighet. 
  
På Hippson Market är alla annonser granskade av Hippsons personal innan de publiceras. Många av säljarna (och köparna) väljer även att verifiera sig med BankID, vilket gör att man kan känna sig säker på att den man kommunicerar med "är en riktig person". Genom att kommunicera via den inbyggda meddelandefunktionen väljer du själv när du känner dig så trygg med motparten att du vill lämna ut dina kontaktuppgifter.

UTRUSTNINGS-VECKA PÅ HIPPSON!
Hitta (eller sälj) din nästa pryl på Hippson Market

Ovan visas de tio senaste annonserna inom kategorin: "Utrustning | Alla".

Har du en egen pryl att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.
Publicerar du en annons i någon av underkategorierna till "Utrustning" visas den just nu även på Hippson.se. Vill du ha hjälp med att komma med kan du kontakta: info@hippsonmarket.se