Utrustningsvecka på Hippson.se

Har du rensat i stallskåpet och hittat lite gamla prylar som du inte använder? Ta tillfället i akt och lägg in annons på Hippson Market. Denna vecka är det nämligen utrustningsvecka vilket innebär att dessa annonser kommer lyftas fram lite extra. 

Alla har vi hästprylar som vi inte använder. Nu när den rådande pandemin gör att man ska hålla sig hemma är det ett perfekt tillfälle att rensa igenom sina prylar och sälja av det man inte använder.

Under hela vecka 46 är de utrustningsvecka på Hippson.se. Det innebär att vi under hela veckan kommer lyfta fram dessa annonser lite extra. Bland annat kommer de visas i de flesta artiklarna på Hippson.se samt få ökad synlighet i våra sociala kanaler. Så lägg in din annons redan nu och ta del av den extra uppmärksamhet denna temavecka innebär. 


Givetvis är det helt gratis att annonsera på Hippson Market och att lägga in en annons fungerar lika bra från mobilen som från en dator. 

Vid frågor och funderingar - kontakta oss på info@hippsonmarket.se

UTRUSTNINGSVECKA PÅ HIPPSON MARKET:
Har du utrustning att sälja?
Det jätteenkelt att lägga upp annonser på Hippson Market, oavsett om du säljer som privatperson eller som företag. Som säljare bestämmer du själv när du vill lämna ut dina kontaktuppgifter och många av användarna är verifierade med BankID, vilket ger en extra trygghet.

Publicerar du en annons under kategorin "Utrustning" visas den just nu även på Hippson.se. Behöver du hjälp kan du kontakta oss via: info@hippsonmarket.se