Vackra valacker på veckans Market-lista

Veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market toppas av fem vackra valacker i olika åldrar, lämpade för både dressyr och hoppning.

1. På första plats hittar vi den fina valacken Spota Kungs, född 2012, som passar för både dressyr och hoppning. Han är tävlad upp till Medelsvår C i dressyr och hoppar banor på 110 centimeter. En trevlig tränings- och tävlingskompis med fina gångarter.
Till annonsen

2. På plats nummer två finns Florenzo DS, som är en mycket snäll och okomplicerad dressyrvalack född 2005. Han är inkörd samt tävlad med vinster och placeringar upp till medelsvår, och även hoppad upp till 130 centimeter på träning.
Till annonsen

3. På tredje plats hittar vi Nitrusoxide, "Nox", som är en trevlig valack född 2008. Han är en stor kille med mycket personlighet, och passar dig som vill ha en härlig hobbyhäst.
Till annonsen

4. På plats nummer fyra finns den vackra dressyrvalacken Monti, född 2003. Han har tre fina gångarter och är tävlad upp till Medelsvår B. Säljes som läromästare och är snäll vid all hantering.
Till annonsen

5. På femte plats finns en fin valack född 2008, 175 centimeter i mankhöjd. Han har ett hjärta av guld, med mycket känslor. Älskar att arbeta och hoppa samt rör sig smidigt. Snäll vid hantering.
Till annonsen