Välutbildade hästar och ponnyer på veckans Market-lista

På veckans lista över de mest populära annonserna på Hippson Market hittar vi flera välutbildade hästar och ponnyer. Även fina unghästar finns med på listan denna gång.

1. På första plats hittar vi Hellez Hop M som är ett vackert sto fött 2008 e. Hip Hop – Cortez. Hon har vinster i 1,20-hoppning och placeringar i 1,30. Stoet har även tävlat internationellt. Okomplicerad i all hantering. 
Till annonsen

2. På plats nummer två finns C-ponnyn Corry, ett sto fött 2010. Har tävlat upp till Lätt A-hoppning och har mycket kapacitet kvar. En ponny som älskar att jobba och speciellt att hoppa. 
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi Ballypierce Hugo, en D-ponnyvalack född 2011. Detta är en trevlig ponny med fina gångarter som är arbetsvillig och glad. Har startat upp till Lätt A:P1 dressyr med vinst och placering. Även tävlad i hoppning och fälttävlan.
Till annonsen

4. På fjärde plats finns den fina valacken Kurir, född 2014 e. Cardento – Feliciano – Quidam de Revel. Han är cirka 167 centimeter i mankhöjd och är tävlad upp till 1,10-hoppning felfritt. 
Till annonsen

5. På plats nummer fem hittar vi Diezel, som är en fin dressyrvalack född 2016 e. Dalwhinnie – med bra gångarter och trevlig exteriör. Okomplicerad i all hantering och en riktig "kelgris". 
Till annonsen