Välutbildade hästar på veckans Market-lista

Veckans lista med de mest visade annonserna på Hippson Market innehåller flera välutbildade hästar och ponnyer, inom både hoppning och dressyr.

1. På första plats finns Choice, en elvaårig valack efter Fetcher N – Robin Z. Snäll i all hantering, trafiksäker och bussig att rida ut på. En perfekt hobbyhäst som är hoppad med jämna mellanrum, samt har tre fina gångarter. 
Till annonsen

2. På plats nummer två har vi C-ponnyn Kulltorps Heidi, ett sto fött 2005. Hon är pigg, glad, älskar att bli ompysslad och är snäll vid all hantering. Söker en familj som vill ta föl eller ha en familjeponny att ha roligt med.
Till annonsen 

3. På tredje plats finns C-ponnyn DayDream, en valack född 2008. Denna dressyrponny har flera vinster och placeringar upp till LA samt har debuterat FEI-program. Lätt att lasta, duscha, sko och klippa och trygg att rida ut på.
Till annonsen

4. På fjärde plats hittar vi Corvette Ts, ett sto fött 2008 e. Camaro M ue. Solid 686. Hon är väldigt kärleksfull, har mycket personlighet och är en sportig häst som älskar att hoppa. I år har hon bland annat haft placeringar upp till 1,20-hoppning och två vinster i 1,10.
Till annonsen

5. På femte plats återfinns Hurby va de Moeren, en valack född 2007. Han är en otroligt trevlig och ridbar häst som är rolig att rida varje dag. Snäll i all hantering samt att lasta, klippa och sko. Utbildad upp till medelsvår dressyr samt har vinster och placeringar upp till 1,20-hoppning.
Till annonsen