Välutbildade läromästare toppar veckans Market-lista

Veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market toppas av välutbildade läromästare, men även en vacker unghäst finns med på listan den här gången. 

1. På första plats finns den fina C-ponnyn Sonsy, ett sto, född 2001. Hon är en perfekt förstaponny som är snäll i all hantering. Hon har placeringar i både dressyr, hoppning och terräng.
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi en vacker valack född 2005 e. Ogano Sitte. Han är en otroligt snäll kille som ställer upp på det mesta. Han är snäll i all hantering och är tävlad upp till 1,40-hoppning.
Till annonsen

3. På tredje plats finns en härlig D-ponnyvalack, född 2011. En snäll welsh cob med hjärtat på rätt ställe, alltid lika rolig att umgås med. Mest tävlad i dressyr men har även startat fälttävlan. 
Till annonsen

4. På plats nummer fyra hittar vi en vacker unghäst, valack född 2017 e. Sambesi ue. De la Gardie. Han är cool, trevlig och lätthanterad. 
Till annonsen

5. På femte plats finns en fin valack född 2011 e. Contant Q – Cortez. Han har tävlat upp till 1,30-hoppning, är modig på hinder samt har tre fina gångarter. 
Till annonsen