Välutbildade valacker på veckans Market-lista

Veckans lista med de populäraste annonserna på Hippson Market toppas av välutbildade valacker. Fyra trevliga storhästar och en vacker ponny finns med på listan denna gång. 

1. På första plats hittar vi en härlig valack född 2012 e. Parco ue. My Way. Han har tävlat med placering upp till 1,20-hoppning och är startklar för 1,30. Snäll i all hantering. 
Till annonsen

2. På andra plats finns Fredriksbergs Aragon som är en renrasig New forest-ponny född 2006. En maxad C-ponnyvalack på 140 centimeter i mankhöjd. Detta är en mångsidig ponny som älskar att tävla inom både hoppning och dressyr. 
Till annonsen

3. På plats nummer tre hittar vi en välutbildad och okomplicerad läromästare. Valack e Quite Easy – Ralmé Z. Älskar att hoppa och är i år tävlad upp till 1,30-hoppning. 
Till annonsen

4. På fjärde plats finns en fin valack född 2004 e. Quite Easy. Tillgiven och trevlig häst som är snäll i all hantering. Bra hoppteknik och fin galopp. 
Till annonsen

5. På plats nummer fem hittar vi en trevlig valack född 2008 e. Tornesch, ue. Abdullah. Känslig och snäll med fantastisk inställning. Har tidigare tävlat upp till 1,40-hoppning och har även fått fina lovord inom dressyren. 
Till annonsen