Vårda din häst som Patrik Kittel och Rose Mathisen

Nu kan du äntligen köpa Blue Hors produkter i Sverige och därmed vårda dina hästar på samma sätt som Patrik Kittel och Rose Mathisen.

Blue Hors ligger i vackra Randböl i Danmark på hela 300 hektar och rymmer ett av Europas ledande och mest moderna center för avel och ridsport. Deras ryttare och hästar, samt avkommor efter Blue Hors hingstar, hämtar löpande medaljer i DM, EM, VM och OS, vid Kåringer samt unghästchampionat i Sverige och utomlands. Den magnifika anläggningen är hem till mera än 200 hästar, från föl till internationell Grand Prix.

I alla år har Blue Hors och deras medarbetare använt sin passion och gedigna kunskap om hästens välmående till att hitta de bästa producenterna i världen att utveckla produkter tillsammans med; för sina egna hästar och för andras. I samarbete med egna ryttare, grooms och veterinärer utvecklar och testar Blue Hors alla sina produkter på sina egna hästar och detta är en stor fördel för våra kunder.

Resultatet av allt detta är Blue Hors Care, en komplett serie av tillskott och vårdprodukter.

Det är underbart att kunde erbjuda våra kunder samma produkter som några av världens bästa hästar äter och använder varje dag! Allt Blue Hors gör bygger på hästens välfärd och etik, ursprunget i deras engagemang ligger i ambitionerna för dressyrsporten och avelns utveckling.

Här i Sverige har vi glädjen av att ha Patrik Kittel och Rose Mathisen som Blue Hors Care Profile Riders. De båda ryttarna är mycket kända och kära för Sverige. De utgör tillsammans hälften av Sveriges landslagsspetstrupp i Dressyr. Två gedigna atleter.

Patrik har använt produkterna sedan 2016 och säger att han har testat många produkter genom åren men  "ingen kommer i närheten av Blue Horse Care". Rose Mathisen på Gränsbo Stuteri har varit med oss i Blue Hors Sverige sedan uppstart vid årsskiftet 2017/2018. Gränsbo med sin avelsverksamhet har samarbetat med Blue Hors i många år och de känner varandra väl. Rose har redan sagt att "dessa produkter kan jag inte vara utan"

Vi är även igång att knyta kontakter med unga ryttare i olika grenar över hela Sverige som kan dela och berätta om sina erfarenheter med produkterna. Under sommaren kommer vi presentera ryttarna och deras hästar på Facebook.

Blue Hors önskar också samarbeta med en hoppryttare. Fortsättning följer...

Vi i RS equestrian är mycket glada över att kunde erbjuda Blue Hors Care här i Sverige! Det är så roligt att få arbeta med marknadsföring och försäljning av produkter i absolut högsta kvalitet.

Blue Hors har verkligen en helt unik kombination av kunskap och erfarenhet. 

Det ger trygghet för våra kunder som väljer Blue Hors Care produkter till sina hästar och det är hästarna, deras välmående och kärleken till dem detta handlar om.

Här kan du läsa mer:

Bluehors.com
Bluehorscare.com
Blue Hors Sverige på Facebook
Blue Hors på Facebook
RS Equestrian

Favoritprodukterna

Multifeed

Hög-koncentrerat vitamin och mineraltillskott. Välsmakande tillskott för alla hästar.
Läs mer

Milk & Honey

Underbar mjukgörande och fuktbevarande allround salva. Honung, sheasmör, E-vitamin och rosmarin. Lindrar irriterad hud, torr hud och småskav. Must have.
Läs mer

Energy Control Daily

Utvalda växtoljor som är gjort vattenlöslig.Således kan hästen lätt dra nytta av energien från oljan. Ger stabil, kontrollerbar energi och uthållighet, samt bidrar till en smidig och arbetsvillig häst. En mycket bra produkt som kan hjälpa många hästar.
Läs mer

Super-Shine

Pälsglans som omgående gör hästen vackert blank och skinande. Håller man och svans mycket lätt att reda ut. Damm och smutsavvisande. En av Blue Hors egna supergroom Robbie Sandersons absoluta favorit.
Läs mer

Effekt

Allt-iett-lädervård, Rengör, vårdar och ger en läcker blank yta på en och samma gång. Drar snabbt in i lädret och lämnar en torr yta. En av våra favoriter.
Läs mer

Återförsäljare av Blue Hors: