Vårfräsch kollektion från Ariat: Snygga träningskläder med hög komfort

Välkända ridsportvarumärket Ariat har en ny kollektion träningskläder för våren och sommaren 2020. Kläderna är skickligt designade för dagar på gården eller mysiga ridturer. Dessutom är de både snygga och funktionella! 

En svetsad quiltkärna med Cool Climate Insulation håller kroppen varm medan en dold isolering skyddar de zoner där mest värme går förlorad. Jackan Hybrid är perfekt för osäkert väder eftersom den är både vind- och vattentålig.
En fuskkrage, dubbelriktad dragkedja, hand- och bröstfickor samt sidopaneler och ärmar i fleece med stretch ger tillsammans en jacka som är både snygg och funktionell. Jackan passar lika bra i sadeln som på marken!

Jackan Hybrid är perfekt för osäkert väder i vår.
Populärt solskydd i nya trendiga mönster

Ariats populära Sunstopper är tillbaka med en uppdaterad design till våren och sommaren 2020. Textilen är behandlad och ger en solskyddsfaktor på 45. Dessutom har den ventilerande meshpaneler som håller dig sval. Genom att bygga vidare på den ursprungliga Sunstoppers design erbjuder den vårens version en ny look med raglanärm samt en stående krage, kort dragkedja och lättviktsmaterial som gör den till ett attraktivt baslager tillgängligt i sex nya mönster: Bridle Print, Navy Dot, Red Clay Toile, White Multi Dot, Blue Cashmere Dot och Duck Egg Dot utöver Blue, Black, Nautilus, Heather och Navy Block.
För ökad komfort och klimatkontroll används Ariats avancerade tekniker i form av AriatTEK Heat Series som håller kroppen sval även när det hettar till samt Moisture Movement Technology som ventilerar bort fukt från kroppen.

Sunstopper, populär topp med solskyddsfaktor.

En ridbyxa med funktioner du inte vill vara utan
Triton är helt nya ridbyxor inför våren och sommaren 2020 och det perfekta valet för ryttare som vill ha en smickrande kompressionspassform i kombination med kylteknik och funktionalitet. Stretchmaterialet har medelvikt och ger ryttarna stor rörelsefrihet medan kompressionsprestanda i kombination med Ariats Calf Fit System och Core Control Technology ger stöd. Helskodda byxor eller knägrip i slittålig silikon gör att ryttarna kan sitta tryggt i sadeln. Materialet i Triton är perfekt för sommaren och har försetts med en särskild kylteknik (Freezepoint™) som ger svalare hud.

Favoriter tillbaka i ny tappning
EOS-tightsen är en riktig favorit i sadeln och är tillbaka till våren och sommaren 2020, både helskodda och med knägrip.
Liksom i ridbyxorna Triton används ett kompressionsmaterial med stöd medan EOS-tightsen också har försetts med perforerade benpaneler som ger ytterligare ventilering. Ariat har också tänkt lite extra på den moderna ryttaren när man designat EOS-tightsen med både en bred linning med dragkedja baktill och två benfickor för mobiltelefon, nycklar och allt annat du behöver.
Den hyllade designen presenteras i två nya färgkombinationer: Ariat Team och Black Camo Emboss.


Två nya ridbyxor med perfekta egenskaper för vår och sommar: Triton och EOS-tights.

 

Detta är Ariat
Ariat International grundades 1993 av Beth Cross och Pam Parker, tidigare MBA-klasskompisar på Stanford, med det visionära målet att integrera prestandateknik från sportskor i ridstövlar. Vi fokuserar på innovativ teknik i skor, stövlar och kläder, vilket har gjort Ariat till världens ledande prestandavarumärke inom ridsporten. Våra kläder bärs med stolthet av de främsta tävlingsryttarna samt av de miljontals människor som lever och rider utomhus. 2018 fick Ariats medgrundare och CEO, Beth Cross, utmärkelsen EY Entrepreneur of the Year (i Consumer-kategorin) för norra Kalifornien. Utmärkelsen är en hyllning till teamets framgångar i att framgångsrikt skala upp en välmående verksamhet i världsklass samtidigt som man byggt upp en fantastisk företagskultur. 
Kontakt: ariat@littleredpr.co.uk eller ring +44-7506 756 914