Veckans lista: Fem rutinerade läromästare

En läromästare är en häst som, oavsett disciplin, kan sin sak. Det behöver dock inte betyda att den kan gå de högsta klasserna utan mer att den är väldigt välutbildad, lätt att reglera och lär sin ryttare att göra rätt. I veckans lista från Hippson Market har vi tagit fram fem annonser med just riktigt bra läromästare. 

1. Fly Rutger är en valack som har tävlat upp till 1,30-hoppning. Han gör alltid sitt bästa och ger sin ryttare väldigt gott självförtroende. Enligt annonsen är han trevlig att rida på marken och enkel i all hantering. 
Till annonsen

2. Mr Indiana Soul är en snäll och väluppfostrad ponny (kategori C), som snabbt blir allas favorit. Han lastar sig själv i transporten, rids ut utan problem och är helt trafiksäker. En perfekt läromästare för en yngre ryttare då han är välriden i dressyr och rör sig trevligt. 
Till annonsen

3. Barychello är en välriden dressyrvalack som har placeringar upp till Medelsvår B, samt har startat Medelsvår A. Han gör byten i vartannat steg och har under tre år stått uppstallad och har utbildats av den holländska toppryttaren Adelinde Cornelissen. Valacken är snäll att rida ut på, hoppar gärna små hinder och är enkel vid all hantering. 
Till annonsen

4. Stickan är en viktbärande och trygg ponny (kategori B) som alltid tar sin ryttare från start till mål. Han hoppar alla typer av hinder och gillar även att hoppa i terrängen. Enkel i all hantering och det ska inte vara några problem att rida ut på honom. 
Till annonsen

5. "Qul" är en välutbildad och rutinerad valack inom både hoppning och dressyr. Han har startat upp till 1,30-hoppning och hoppar allt som kommer i hans väg. I dressyren är han utbildad upp till medelsvår nivå och enligt annonsen besitter han hög ridbarhet. En häst som kan ridas av många olika typer av ryttare. 
Till annonsen