Veckans lista: Fem vackra dressyrhästar

I veckans lista från Hippson Market får vi stifta bekantskap med fem vackra dressyrhästar. Där finns bland annat en lovande unghäst efter snackishingsten Sezuan, en nyfiken och stabil hingst samt en ädel valack.

1. Vackert, svenskfött sto med egen motor och fint steg. Enligt annonsen har hon ett stabilt psyke och är lugn i nya miljöer. Har hamnat lite efter i utbildningen, men besitter hög arbetsmoral och vilja att lära. 
Till annonsen

2. Ivar är en nyfiken och stabil unghäst som älskar att få komma ut och träna. Han är känslig men lättriden och har redan visat talang för samling. En smart häst som tycker om att lära sig saker. 
Till annonsen  

3. Trevlig, sexårig valack med tre bra gångarter med mycket tryck. Han är enkel i all hantering och vill ha en mjuk och följsam ryttare. 
Till annonsen

4. Fyraårig dressyrtalang efter ingen mindre än snackishingsten Sezuan. Han har enligt annonsen mycket fina gångarter, är arbetsvillig och lättlärd. 
Till annonsen

5. Ädel valack e. Canterbury som är mycket energisk och arbetsvillig. Har ett lätt steg med god balans och takt, och rids för lätta hjälper utan att för den sakens skull vara överkänslig. 
Till annonsen