Veckans lista: Fem trevliga allroundhästar

I veckans lista från Hippson Market ges förslag på fem trevliga allroundhästar som alla är över tio år gamla. Där finns bland annat en charmig korsningsponny, en välriden valack och så stallets charmör.  

1. Svenskfödd korsningsponny (kategori C), som är okomplicerad med ett stort hjärta. Hon besitter hög ridbarhet, älskar att arbeta och är de senaste två månaderna utbildad av en vuxen ryttare. Hoppar allt, rids ut själv och rör sig trevligt. 
Till annonsen

2. Chili är en charmig ponny (kategori D) som tycker att det mesta är roligt. Han är framåt men inte het, är trafiksäker och tränad i både hoppning och terräng. En ponny med stor personlighet som vill komma till en hästkunnig familj. 
Till annonsen

3. Herr Ober är en mysig valack som är väldigt samarbetsvillig. Han har trevliga gångarter, är regelbundet tränad i hoppning och rids ut själv utan problem. Stallets charmör!
Till annonsen

4. "Rhia" är ett härligt sto som inte stressar upp sig i onödan. Hon är enkel att ha med sig, går fram överallt och tycker om att hoppa. Har tävlat i hoppning och fälttävlan men inte i dressyr på grund av bristande intresse. Söker nu en ryttare att utvecklas med. 
Till annonsen

5. En tolvårig valack som är välriden i dressyr och som hoppar med bra teknik. Snäll och enkel i all hantering, och passar den ryttare som vill ut på tävlingsbanorna. 
Till annonsen