Veckans lista: Fem trygga familjehästar

På Hippson Market finns alla typer av hästar till försäljning och i veckans lista har vi fokuserat på den lugna och stabila typen. Här listas fem annonser med trygga individer som beskrivs som lämpliga familjehästar.


1. Asterix är en trygg och stabil gentleman som alla kan rida, även de minsta i familjen. Han är väldigt okomplicerad i all hantering och rids ut själv eller med sällskap utan problem. 
Till annonsen


2. Nummer två på listan är ett 14-årigt sto som är väldigt samarbetsvilligt och arbetsglatt. Hon är tränad i både hoppning och dressyr, rids ut själv och går fram i alla lägen. En häst som gärna står och myser!
Till annonsen


3. Star är ett engelskt sto med ett hjärta av guld. Hon älskar att arbeta och är enkel att rida. Hoppar det man styr på, är trafiksäker och kan ridas av alla. 
Till annonsen


4. Carbonero är en välutbildad PRE-valack med goda gångarter. Han ger en trevlig ridkänsla, är pigg och framåt samt lyhörd för hjälperna. En trygg herre som rids av barn utan problem.
Till annonsen

5. Elijah är en tinker som är riden, tömkörd samt longerad. Han är cool och trygg utan att vara slö. Rids regelbundet och lämpar sig väl för både NH, WE och akademisk ridning. 
Till annonsen