Veckans mest klickade hästannonser

På Hippson Market har det som vanligt varit full aktivitet de senaste dagarna. I veckans lista med de mest visade annonserna finns både lovande unghästar, en trevlig hobbyhäst samt en välutbildad dubbeltalang.

1. Veckans mest klickade annons är på en svenskfödd unghäst e. Arlando Z. Hon är en vänlig individ som är inriden och är under utbildning. Hoppar allt man styr på, visar fin inställning och stor försiktighet. Ett framtidslöfte!
Till annonsen

2. På andra plats kommer en tolvårig valack som har tävlat upp till 1,30-hoppning och Msv C-dressyr. Han besitter hög ridbarhet och god hoppteknik. En häst som passar både som läromästare och som rolig träningskompis för den rutinerade ryttaren. 
Till annonsen

3. Donnerwald är en lättlärd dressyrvalack som rör sig trevligt. Han är lättriden men är under utbildning, så han vill ha en rutinerad ryttare. Utvecklas fint för varje dag och är enkel i all hantering. 
Till annonsen


4. Martinez är en vänlig valack som på grund av tidigare skada säljs som trevlig hobbyhäst. Han är 100 procent säker i skogen, kan hanteras av alla och lastar sig själv i transporten. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer valacken "Prisse". Han är en charmig kille som trivs bäst när han får mycket motion. Prisse rör sig trevligt, tycker om att hoppa och är utbildad upp till LA-dressyr. 
Till annonsen