Unghäst uppfödd av Malin Baryard? Här är veckans mest lästa annonser!

Veckans lista från Hippson Market består av de fem mest visade annonserna under första veckan i april. Där finns bland annat en lovande unghäst uppfödd av Malin Baryard Johnsson, en trevlig allroundvalack samt en perfekt mor- och dotterhäst.

1. Veckans mest visade annons handlar om en fyraårig valack, uppfödd av självaste Malin Baryard Johnsson. Epsilon är e. Baltimore – Tornesch (två hingstar Malin har ridit) och har en fantastisk inställning, han är riden ute i naturen samt är hoppad över små banor med karaktärshinder. 
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi en trevlig allroundvalack som "är rolig att rida varje dag". Han har tävlat i hoppning och kan bli lite het på hinder. Enligt annonsen besitter hästen fina gångarter och är snäll att rida ut på, både själv och med sällskap.  
Till annonsen

3. Det här selektionsstoet har tidigare tävlat upp till 1,35-hoppning och säljs nu som läromästare upp till 1,10-nivå. Hon hoppar med god teknik, har egen motor och är välriden i dressyren. Skulle enligt annonsen även passa som mor- och dotterhäst. 
Till annonsen 

4. Windy är ett fint sto som tidigare har tävlat i både hoppning, dressyr och fälttävlan. Hon har de senaste åren varit läromästare åt en vuxen nybörjare och de har tillsammans tävlat lite hoppning. Stoet har haft föl och är snäll i all hantering.
Till annonsen

5. Den här saluhästen beskrivs som ett häftigt sto som kräver en tålmodig och trygg ägare. Hon älskar långa uteritter och arbete från marken, där hon får använda sitt huvud. Går i dag på lösdrift vilket hon trivs bra med. 
Till annonsen