Här är veckans mest lästa hästannonser

I veckans lista över de mest visade annonserna på Hippson Market finns bland annat en lyxig hobbyhäst, en storhoppande valack och en snäll "kelgris". Kanske kan någon av dessa fem snyggingar falla just dig i smaken? 

1. Högst upp på veckans lista hittar vi en åttaårig valack e. Cardento. Han ska vara en riktig gentleman som är väldigt snäll och besitter mycket kapacitet.
Till annonsen

2. På andra plats hamnar en lyxig hobbyhäst som ställer upp i alla lägen. Hon är känslig för hjälperna, välutbildad samt hoppar det man styr på. 
Till annonsen

3. Arie Radisson är en rolig valack som alltid är positiv till arbete. Han älskar att hoppa och har tävlat upp till 1,30. Men han är en häst som behöver tävla ofta, eftersom han annars lätt blir spänd. 
Till annonsen

4. Svante är en stor och snäll valack som beskrivs som en riktig kelgris. Han är riden i alla gångarter och tycker om att komma ut i skogen. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer denna vecka dressyrstoet First Lady. Hon är en känslig dam som är utbildad till och med Lätt A-dressyr. Är enligt annonsen trevlig i all hantering och tränad regelbundet för instruktör.
Till annonsen