Hippson Market: Här är veckans mest lästa häst- och stallannonser

Veckans mest lästa annons på Hippson Market handlar om en ledig stallplats på en nybyggd anläggning utanför Stockholm. På listan finns även en lovande dressyrvalack, ett allroundsto samt en korsningsponny.

1. Det verkar vara många som söker stallplats i Stockholm, då veckans mest visade annons gäller en ledig box på Wiggeby Gård. Stallet är nybyggt och på gården finns både isolerat ridhus och utebana. 
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi en irländsk korsningsponny, som är fin att rida men som vill ha en lugn ryttare. Den ska vara okomplicerad att hantera och snäll att rida ut på. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer en flott, femårig valack e. Sir Donnerhall II. Han är välutbildad för sin ålder och har trevliga gångarter. En positiv häst som utvecklas fint!
Till annonsen

4. Här återfinns ett tioårigt allroundsto e. De Noir, som blir vad man gör henne till. Hon är snäll i all hantering och rör sig trevligt. Enligt säljaren är hästen lyhörd för hjälperna och har lagom motor.
Till annonsen

5. På femte plats kommer hoppvalacken Ninja. Han är en charmig individ som kräver en tuff men ödmjuk ryttare. Hästen hoppar väl och vill alltid vara felfri, enligt annonsen besitter han en stor och vägvinnande galopp. 
Till annonsen