Här är veckans mest lästa hästannonser

I veckans lista över de mest lästa annonserna på Hippson Market är det valackerna som regerar. Alla topp fem-hästarna är ståtliga herrar för antingen dressyr eller hoppning.

1. Ohotad vinnare och den mest visade annonsen denna vecka är ett sjuårigt dressyrlöfte e. Gribaldi – Jazz. Grappa Q har redan en imponerande meritlista och blev bland annat uttagen till unghäst-VM som femåring. En frisk och sund häst som skulle passa perfekt till en junior eller young rider. 
Till annonsen

2. På andra plats hittar vi också en dressyrvalack, nu e. Bocelli – Cavalotti med tre bra gångarter och nerverna på rätt ställe. Han har tävlat upp till Medelsvår B och besitter mycket kapacitet. En pigg och glad häst som har fått fina lovord från tränare och domare. 
Till annonsen

3. Trea på listan är en vacker frieservalack som beskrivs som en riktig gentleman. Mason är en genomsnäll herre som vill ha ett livslångt hem, där uteritter har högst prioritet.   
Till annonsen

4. En välriden, tioårig valack med mycket power och kvalitet återfinns på plats fyra. Han har bra gångarter, hög ridbarhet och hoppar med mycket scope. En vänlig kille som sägs vara okomplicerad i all hantering. 
Till annonsen

5. På femte plats hamnar en sexårig valack e. Saffier – Indoctro. Han har trevliga gångarter och hoppar med väldigt bra teknik. Utbildad Lätt A/medelsvår. 
Till annonsen