Här är veckans mest lästa hästannonser

Under juli månads första vecka är det annonserna på hopphästar som har dominerat vad gäller antalet visningar på Hippson Market. Fyra av fem av de mest visade annonserna handlar om just hoppkanoner i varierande ålder.

1. I den mest visade annonsen denna vecka får vi möta en före detta elitponny som nu vill trappa ner på tävlandet. "Gul" är en lätthanterad och social herre som är snäll i alla lägen. Han har ett hjärta av guld och älskar att hoppa.
Till annonsen

2. På andra plats kommer en välhoppande valack med internationella meriter upp till 1,45-hoppning – i Sverige har han kvalat till 1,30. Enligt annonsen är han en enkel och vänlig häst som charmar alla. 
Till annonsen

3. Även på tredje plats hittar vi en hopphäst, den här gången vid namn Corlando. Han är en trevlig individ med mycket framåtbjudning och bra gångarter. Har tävlat upp till 1,30-hoppning och skulle passa bra som children- eller young rider-häst. 
Till annonsen  

4. Den första dressyrhästen återfinns på plats fyra. Duno Santaco II är en välskolad PRE-valack som är utbildad upp till Medelsvår C-dressyr. Han är en trygg och cool herre som skulle passa perfekt som mor/dotter-häst.
Till annonsen

5. På femte plats kommer en lovande treårig valack, som fick hoppdiplom på treårstestet. Han beskrivs som en känslig men positiv kille av den lite sportigare modellen. 
Till annonsen