Veckans mest lästa häst- och åsneannonser

En trevlig sällskapsåsna, ett välutbildat sto och en trygg hobbyhäst. Om dem handlar några av veckans mest visade annonser på Hippson Market. 

1. På ohotad förstaplats kommer åsnan Camilla. Hon är tre år och importerad från Irland. Är van både vid att gå på lösdrift och att bo i box, så hon passar perfekt som sällskap. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett välutbildat sto som har tävlat upp till 1,40-hoppning och medelsvår dressyr. Hon är en mjuk och rörlig häst som rids med fina hjälper. En läromästare med många knappar, att lära sig av. 
Till annonsen

3. Mr X är en känslig hobbyhäst med ett hjärta av guld, som skulle passa perfekt som mor-/dotterhäst eller i verksamhet. Han är trygg på banan där alla kan rida honom, vid uteritt blir han lite mer nervig och vill gärna ha en erfaren ryttare. Enkel i all hantering. 
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer en dressyrinriktad ponny (kategori C), som har tävlat upp till LA:1. Han är välutbildad och gillar varierat arbete. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en sexårig valack e. Turmalin som har tävlat upp till 1,10-hoppning. Han är inriden och utbildad av unghästutbildare och är riden mycket i skogen. Hoppar med power och bra teknik.
Till annonsen