Här är veckans mest lästa hästannonser

I veckans lista från Hippson Market, över de mest lästa annonserna, är det främst välutbildade hästar som ligger i topp. Med på listan finns även en "sökes"-annons samt en lyxig hobbyhäst.

1. På första plats kommer en holsteinervalack som är utbildad upp till Grand Prix och som har tävlat upp till Intermediaire II. Han är en sund och frisk häst som har mycket kvar att ge. En fantastisk läromästare. 
Till annonsen

2. Imagination är också en välriden valack, som tidigare har tävlat upp till MsvB-dressyr. Han är e. First Wish – Master, snäll i all hantering och rids ut själv. 
Till annonsen

3. Waterlo är en personlig valack e. Arrlik som är utbildad upp till medelsvår dressyr. Han är väluppfostrad, lyhörd och gillar att jobba. Även om dressyren är hans starka sida hoppar han väl och gärna. En lyxig hobbyhäst, helt enkelt!
Till annonsen

4. På fjärde plats kommer en femårig valack med imponerade meritlista. Han har redan tävlat internationellt, har deltagit på Falsterbo Horse Show samt placerade sig på unghäst-VM för några veckor sedan. En lovande hopphäst som enligt annonsen ligger i en hög prisklass. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en annons där en hoppryttare söker en valack som har tävlat upp till 1,30-hoppning, besitter god ridbarhet och som är snäll att hantera. Hon vill ha en frisk och sund häst. Vet du någon? 
Till annonsen