Veckans mest lästa hästannonser

En "Barbie-häst", en fyraårig hopphäst eller ett trevlig arabsto? I veckans topplista från Hippson Market finns det något för alla smaker.

1. På första plats kommer en fyraårig tävlingshäst e. Common Sense – Falleur som är väl framme för sin ålder. Han är balanserad, har tre bra gångarter och har tävlat en meter i hoppning. Snäll i all hantering och van vid att åka transport.
Till annonsen

2. "Gullan" är en lovande ungponny som har vunnit kval till ungponny-SM med över 80 procent. Hon har lätt för samling, har hög ridbarhet och är enkel att hantera. En riktig "Barbie-häst" som syns i mängden. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer Zahara. Hon är en liten svettfux med egen motor och trevligt temperament. Stoet är enkelt att hantera, lastar sig själv och kan användas inom de flesta discipliner.
Till annonsen

4. Här återfinns en rörlig valack som har startat MsvB-dressyr med siktet inställt på MsvA. Han har även tävlat 1,10-hoppning samt hoppat en del terräng. Snäll i all hantering och passar både ryttaren som vill ha en trevlig träningskompis och tävlingsryttaren med högre ambitioner. 
Till annonsen

5. Svart SWB-sto e. Dylan N som är feminin, ädel och har en fantastisk utstrålning. Hennes mamma har tävlat 1,30-hoppning samt medelsvår dressyr innan en skada satte stopp för karriären. Förväntas bli runt 170 centimeter i mankhöjd. 
Till annonsen