Hippson Market: Här är veckans mest lästa hästannonser

Den mest lästa annonsen på Hippson Market just nu handlar om en trevlig och välutbildad familjehäst. På andra plats kommer en dubbeltalang – tätt följd av en irländsk sportponny.

1. Den mest klickade annonsen denna vecka beskriver på en trevlig och trygg familjehäst. Spirit har tidigare tävlat upp till 1,25-hoppning och har hjärtat på rätta stället. Han kan de flesta skolorna och är otroligt snäll i all hantering. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer en trevlig valack som hoppar allt och är mycket modig. Han är startklar för 1,30-hoppning och har kvalat till Msv A-dressyr. Passar både ryttaren som vill ha en rolig tävlingshäst och som trevlig läromästare. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer en tuff, irländsk ponny (kategori D) som hoppar allt och har hög arbetsmoral. Hon är i början av sin utbildning, trafiksäker och enkel att hantera. En ponny med mycket potential som letar efter ett varaktigt, framtida hem. 
Till annonsen

4. Laura är en trevlig läromästare som tidigare har tävlat upp till 1,40-hoppning. Hon är enkel att hantera och vill alltid göra sitt bästa. Tävlar i dagsläget upp till 1,30-hoppning. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en dressyrvalack som under 2018 har varit placerad i samtliga starter. Han har tre bra gångarter, har tävlat upp till Msv C:2 och är alltid arbetsvillig. Snäll att rida ut både i grupp och ensam.  
Till annonsen