Veckans mest lästa Hippson Market-annonser

Veckans lista från Hippson Market toppas av en välutbildad valack med meriter upp till 1,40-hoppning – tätt följd av ett lovande hoppsto e. Crusader Ice. Och har du en svenskfödd fuxvalack hemma? Kolla in listan, för Beridna högvakten söker efter nya adepter! 

1. På första plats hittar ni en holsteinervalack som har tävlat upp till 1,40-hoppning med bra resultat. Han är en modig och ärlig häst med egen bjudning som alltid vill vara sin ryttare till lags. Passar dig som rider mjukt och följsamt. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett ettårigt sto e. Crusader Ice – Cardento. Hennes mamma är ett selektionssto med egna meriter upp till 1,35-hoppning. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer en "sökes"-annons. Det är nämligen Beridna högvakten som letar efter nya hästar till sin verksamhet. Har du en svenskfödd fuxvalack mellan fyra och fem år, med korrekt benställning och lugnt temperament? Läs mer i deras annons.
Till annonsen

4. Florence är ett trevligt KWPN-sto e. Nabab De Reve som har egen motor och gillar att arbeta. Hon har tidigare haft ett föl som 2017 godkändes som hingst i Zangersheide. Stoet självt har tävlat upp till 1,20-hoppning i Sverige, hon hoppar allt och letar hinder på banan. 
Till annonsen

5. Himla är ett härligt sto med fina gångarter och lagom energi. Hon går stadigt i form i alla gångarter, hoppar enklare banor och kommer med mer utbildning att bli en väldigt trevlig häst. 

Till annonsen