Veckans mest visade annonser

En hoppglad D-ponny toppar veckans lista hos Hippson Market tätt följt av ett vackert allroundsto. Med på listan finns även en välutbildad dressyrvalack och en fyraårig valack. 

1. Veckans mest visade annons är en trevlig D-ponny som älskar att hoppa. Prisma är välriden i dressyr, i god kondition och trafiksäker. All utrustning medföljer i priset. En perfekt ponny för dig som vill komma ut lite på tävlingsbanan. 
Till annonsen

2. På andra plats kommer ett vackert allroundsto e. Cortez – Quite Easy. Hon är välutbildad, har tre fina gångarter och hoppar med bra teknik. 
Till annonsen

3. Vasco är en välriden dressyrvalack som har tävlat upp till Intermediare I med flera placeringar i Medelsvår A-dressyr. Han är mycket arbetsvillig, utvecklas fortfarande trots sin ålder och har en fantastisk mentalitet. 
Till annonsen

4. Tindra är en cool allroundhäst som sällan blir rädd eller stressad. Hon hoppar bra, är känslig för skänkeln och har lätt för samling. Är lugn på nya platser och helt trafiksäker. Blir lätt uttråkad och mår som bäst när hon får aktiveras varje dag. 
Till annonsen

5. På femte plats kommer en fyraårig valack e. Twilight som är väldigt ambitiös och som alltid vill göra rätt. Han har tre utvecklingsbara gångarter, är van att åka transport och rids ut själv. En häst med ett stort hjärta, perfekt för dig som söker en framtida tävlingskamrat. 
Till annonsen