Veckans mest visade avelshingstar

Det märks att avelssäsongen är i full gång och att ni uppskattar den nya kategorin med avelshingstar på Hippson Market. I veckans lista visas de fem mest visade hingstannonserna just nu.

1. På första plats kommer en vacker P.R.E-hingst som tävlas i både dressyr och working equitation. Han är flerfaldig champion i utställningssammanhang och matchas mot de höga klasserna.
Till annonsen

2. På andra plats kommer en högintressant hingst e. Glock´s Toto Jr som redan utmärkt sig på de tester han genomfört i Holland. Blue Hors Kingston är en arbetsvillig och ärlig hingst med bra attityd och kraftfull galopp. 
Till annonsen

3. På tredje plats kommer New Port-W 1314. Han är en ädel hingst e. Chellanos Boy D Z – Caretino K. En hingst som förädlar stoets egenskaper och förbättrar hopptekniken samt nedärver lätthet, fina temperament och hoppvilja till sina avkommor. 
Till annonsen

4. Sir Oldenburg är en ädel hingst som med sin starka typförärvning passar ett brett spektra med ston. Hans avkommor kännetecknas av trevligt temperament, fin ridbarhet och en vilja att alltid göra sitt bästa. 
Till annonsen

5. På femte plats hittar vi en riktigt hoppkanon i hingsten Bravour 1197 (e. Cornet Obolensky – Quattro B). Hans avkommor visar strålande resultat på tävlingsbanan och 2015 blev han själv utsedd till "Årets utmanarhingst". 
Till annonsen