Visa din säljannons i en av Facebooks största köp- och säljgrupper

Om du lägger in din annons i Galleriet på Hippson Market kommer den från och med nu även att synas i en av Facebooks största köp- och säljgrupper! 

Hippson Market är inte bara en modern, trygg och mobilanpassad webbtjänst. Mycket av Hippson Markets framgång har byggts genom aktivitet på Facebook och Instagram, där följare får dagliga tips om fina hästar, bra prylar, intressanta hästjobb och allt däremellan.
Sedan några veckor tillbaka har Hippson Market dessutom utökat räckvidden ytterligare genom att ta över ansvaret för en av de största köp- och säljgrupperna på Facebook – Häst Köp & Sälj. Gruppen har 40 000 medlemmar och når via respektive medlems nätverk långt fler hästintresserade än så.
  
Fortsatt trygghet i fokus
Alla annonser som publiceras i Galleriet på Hippson Market kommer nu alltså även att publiceras med länk till annonsen i Facebook-gruppen. På så sätt drar du fördel av både Hippson Markets trygghet och Facebooks räckvidd. Ditt namn eller dina kontaktuppgifter publiceras aldrig på Facebook och kommunikationen mellan dig som säljare och potentiella köpare sker även fortsatt via den interna meddelandetjänsten på Hippson Market. Du väljer själv om och när du vill fortsätta kontakten på andra sätt. 
  
Även på Hippson.se
Givetvis lyfts alla annonser i Galleriet även fortsättningsvis upp på Hippson Markets startsida, på Hippson.se och i appen HorseNews (iOS eller Android). Att lägga in en annons i Galleriet kostar 29 kronor för varje period om 14 dagar.

Läs mer om vad som ingår i Galleriet här
Skapa en annons på Hippson Market